Contact

Waarvoor kun je bij Fotografie by Annelien terecht?

Ik richt me voornamelijk op het maken van (familie)reportages in combinatie met natuur- en landschapsfotografie. Kortom ik werk vanaf een locatie en lekker in de buitenlucht! Door te kijken naar de wensen van de opdrachtgever, het tijdstip van de dag en enkele hulpmiddelen & accessoires kan in principe elke gewenste sfeer worden vast gelegd. Daarnaast vind ik het een uitdaging om met een thema aan te slag te gaan.

In overleg is er veel mogelijk maar ik doen geen trouwfotografie en new born fotografie. Bij trouwfotografie voel ik me de indringer die met haar camera overal bovenop zit, terwijl de familie en gasten niks zien. En new born is zo kwetsbaar, een nieuwe leven welke je in de eerste dagen vast legt. Dit is een kunst en die laat ik graag aan anderen over.

Voor een prijsopgave of andere vragen omtrent het uitvoeren van een opdracht, wil ik je vragen om contact op te nemen via het onderstaande contactformulier of stuur een email

Foto’s te koop

Enthousiast geworden bij het bekijken van mijn werk? Heeft u een mooie foto gezien en wilt u deze gebruiken voor bijv uw eigen website of drukwerk? Stuur een email voor een prijsopgave en/ of meer informatie of maak gebruik van het onderstaande contactformulier. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend contact met mij op nemen via sociale media.

Recent werk

annelienvdheide - View my recent photos on Flickriver
Vul hier uw voor en achternaam in
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial