Tulpen vanuit een Luchtballon

Elk jaar zo rond de Pasen staat de Noordoostpolder in bloei met vele hectares tulpen in alle kleuren! Wist u bijvoorbeeld dat er in de Noordoostpolder de meeste tulpen worden geteeld van Nederland? En dat er elk jaar een speciale auto-, fiets,- en wandelroute langs de tulpen wordt uitgezet door vrijwilligers? Een mooie reden dus om in het voorjaar de Noordoostpolder te bezoeken.

Al inwoner van de Noordoostpolder speelt al die kleurenpracht zich af in onze achtertuin! Elk jaar probeer ik enkele tulpenfoto’s te schieten. En dat wordt ook elk jaar weer moeilijker (de lat komt steeds hoger te liggen). Dit jaar mocht ik de kleurenpracht vanuit een Luchtballon aanschouwen! En wat hadden we een mazzel na twee dagen wind en regen ging op vrijdagavond 26 april mijn ‘afvaart’ wel door (de weersomstandigheden waren zeer gunstig).

Wat een beleving en wat een kleuren! Om het plaatje helemaal af te maken, kregen wij er een prachtige zonsondergang gratis bij. Kortom een herinnering om nooit te vergeten. Nu wordt het volgend jaar wel erg moeilijk om dit weer te overtreffen, hahhah.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial