Schapenvachten en een gekke kat

Ineens weet je het en koop je een schapenvacht en zo geschiede. De bedoeling is om de schapenvacht over een oude stoel te hangen en zo voor iets meer comfort te zorgen. Tijdens het uitzoeken kwam ik twee exemplaren tegen die ik wel vond passen (kon er ook mooi eentje op de bank komen te liggen).

Maar het hele idee van zelf lekker op de schapenvellen liggen/ zitten kan de ijskast in. Toen ik de doos met de vachten binnen kreeg, dacht Syb de ex-kater, die zijn van mij! Hij heeft inmiddels de vacht met de lange haren zich toegeƫigend! Rollen, likken aan de wol en languit genieten! Die kat is er niet meer van af te slaan.

Ach gelukkig heb ik zelf ook nog een vachtje voor de op de bank šŸ˜‰

Syb de ex-kater op zijn toegeƫigende schapenvacht
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial