Jouw perfecte plaatje

Vanavond digitaal een laatste fotoclub avond bijgewoond (van het seizoen 2020). Deze avond stond in het thema van ‘Jouw perfecte plaatje’ en dan moet je even zoeken in het archief. Want welke foto voldoet aan ‘jouw perfecte plaatje’?

Uiteindelijk heb ik voor mijn Dragon Eye foto gekozen. Een foto die voor mij een verandering bracht in mijn manier van fotograferen. Een foto die ook lekker scoorde op diverse fotografie forums en (internationale) websites (een leuke bijkomstigheid en goed voor je fotografie ego šŸ˜‰). Ik ben nog steeds trots op deze foto en deze heeft ook een mooi plekje in mijn woonkamer (uitgeprint en ingelijst). Kortom mijn perfecte plaatje!

Dragon Eye (selfie in een glazenbol op een basaltblok)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial