Foto van de maand april en mei

De maand april had een vrij thema, en dit keer heb k zelf geen foto ingestuurd. Soms is het lastig om een keuze te maken. En dit keer had ik gewoon geen ‘goede’ foto om in te sturen. Binnen onze fotoclub is het niet verplicht om elke maand een foto in te sturen.

Voor de maand mei was het thema Help mijn man/ vrouw is klusser. In eerste instantie dacht ik….wat?!?! Maar als je hier over na gaat denken zijn er vele mogelijkheden te bedenken. Van het in elkaar zetten van een scene tot een toevalstreffer…. Alles was mogelijk. Zelf heb ik gekozen voor een kleine scene… met als benodigdheden; een model, een doosjes pleisters, modder en een ouder hamer + spijkers. Dan dan ga je beginnen. Heel wat foto’s later (hihi) was de onderstaande foto mijn bijdrage voor de maand mei. Tot mijn grote verrassing werd deze foto gekozen als winnaar van de maand!!

Help mijn man/ vrouw is klusser ©fotografie by Annelien

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial